Echolooks wordt De Geboortezaak Nieuwegein! Bekijk onze nieuwe website op www.degeboortezaak.nl

Veel gestelde vragen

Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe wordt de echo gemaakt?

De beelden van de baby kunnen worden gevolgd op een groot flatscreen en de echoscopist zal de beelden deskundig toelichten. Indien de aanstaande ouders dit wensen kan vanaf 15 weken zwangerschap door de echoscopist het geslacht worden bepaald. Tijdens de echo wordt van de mooiste beelden een aantal foto's geprint of op een USB stick opgeslagen die na afloop worden meegegeven.
 

Hoeveel personen mag je meenemen naar de echo?

Maximaal 10 personen kunnen er mee naar de pretecho, ook kinderen zijn van harte welkom. De Geboortezaak heeft meerdere vestigingen in Nieuwegein, Utrecht en Houten kunnen pretecho's worden gemaakt. De locaties zijn rolstoeltoegankelijk. 

Ik moet de afspraak helaas afzeggen. Hoe doe ik dat?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

 

Hoe kan ik betalen?

Bij Echolooks kan je contant betalen of via overschrijven.

 

Ligging en route

Echlooks is gelegen in het St. Antonius Geboortezorg, welke een centrale ligging heeft in Nederland. Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Zeer dicht gelegen bij de A2 en de A27.

U komt het St. Antonius Ziekenhuis binnen via de hoofdingang (bij de parkeergarage). Gelijk rechts om de hoek vindt u de ingang van Alnatal. U kunt zich melden door beneden op de bel te drukken bij de lift. Dan zal een van onze medewerkers voor u open doen. U gaat met de lift naar de tweede verdieping, waarnaar u plaats kunt nemen in de wachtruimte. U wordt daar opgehaald door de echoscipiste. Neemt u gerust een kopje koffie of thee.

 

Contact opnemen

Neem gerust contact op als je een vraag hebt of als je langs wil komen.

Adressen:

St. Antonius Geboorte zorg Nieuwegein
 Koekoekslaan 1, 3430 EM Nieuwegein

St. Antonius Geboorte zorg Utrecht
 Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht

 088 - 3206430
 nieuwegein@degeboortezaak.nl
www.degeboortezaak.nlGitha te Vrede

Githa te Vrede

Al ruim 14 jaar ben ik met heel veel plezier werkzaam bij St Antonius Geboorte zorg. Sinds meerdere jaren verzorg ik naast de medische echografie ook de pretecho’s. 'S avonds en in het weekend in alle rust in samenzijn met familie en vrienden genieten van het wonderlijke leven in de baarmoeder. De mooiste ontroerende beelden vastleggen voor later en alvast kennis maken met wat komen gaat. Mede dankzij een prettige samenwerking met de verloskundigen en gynaecologen van St. Antonius Alnatal en de beschikbaarheid over het nieuwste GE High Tech echoapparaat zorgt dit voor de mooiste plaatjes. Met 7 dagen per week, 24 uur per dag een gynaecoloog aanwezig zorgt dit voor een veilige omgeving voor de pretecho’s!

St. Antonius Geboorte zorg

Het St. Antonius Geboorte zorg is gelegen bij de hoofdingang van het St. Antonius Ziekenhuis en is gespecialiseerd topzorg rond zwangerschap en geboorte.